Beloved Moments & Family Moments

Veel families en koppels willen graag een mooie foto van zichzelf en boeken daar een fotoshoot voor

Ze gaan in hun mooiste outfit naar de studio, lachen zich een slag in de rondte en zijn achteraf toch niet zo tevreden over het resultaat. Ja, de belichting is super en je haar zat goed, maar op de één of andere manier ontbreekt er iets… Het is niet spontaan, het straalt niet zoals je had gehoopt, het is gewoon te “gemaakt”.

Gelukkig kan ik je een fotoshoot bieden volgens de Moment Design (Beloved) methode. Dat betekent dat je op een fijne, ontspannen manier op de foto staat en dat de liefde van de foto spat. Het is een speciale ervaring waarbij je dichter tot elkaar komt dan ooit en waarbij er herinneringen worden gedeeld.

En naast de mooie familiefoto’s en koppels maak ik ook die ene foto van jou, waar jij op straalt en waar je trots op mag zijn.
Maar juist wil iedereen natuurlijk nog die ene mooie foto van zichzelf. Ook om later met een glimlach deze herinnering terug te kunnen halen.

yvette vlaar

Beloved Moments

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een leuke, ontspannen sfeer. Een fotoshoot bij mij is anders dan alleen poseren en glimlachen, bij mij worden foto’s gemaakt, maar ook herinneringen. Ik zorg dat er een oprechte lach op je gezicht verschijnt en dat je ogen stralen. Hoe ik dat voor elkaar krijg? Ik stel jullie vragen en geef jullie kleine opdrachtjes zoals ‘Benoem de mooiste eigenschap van je partner.’ Het denken, het antwoord en vervolgens de reactie van de ander zorgen voor prachtige, unieke beelden die ik direct vastleg.

Door op een speelse manier verschillende opdrachten af te wisselen, worden bij jullie de echte emoties opgeroepen. Jullie komen op de foto zoals jullie zijn, zoals iedereen jullie kent en dat is prachtig.

Bij een Beloved Moments fotoshoot zijn de zoenen oprecht en niet in scène gezet voor de foto. Jullie  spreken je mooiste wensen voor elkaar uit en er worden herinneringen opgehaald en gedeeld. Vooraf kan het een beetje spannend zijn, maar zodra we beginnen valt die spanning direct van je af. Als je ontspannen bent, ben je op je allermooist en kun je oprecht genieten van het samenzijn. Alle koppels die jou voor gingen tijdens een Beloved Moments fotoshoot beleefden deze fotoshoot als mooi, uniek, gezellig, romantisch en waardevol. De foto’s zijn mooi, maar de herinnering aan de fotoshoot is dat ook!

yvette vlaar

Family Moments

Ook voor fotoshoots met kinderen is de Moment Design methode perfect. Je zult zien dat je kinderen deze fotoshoot fantastisch vinden. Ze hoeven bij mij tenslotte niet deftig te lachen naar de camera. De kinderen krijgen verschillende leuke opdrachtjes, die verpakt zijn als spelletjes. Hierdoor krijgen ze het gevoel dat zij de ster van de fotoshoot zijn, dat vinden kinderen heerlijk. Ze mogen laten zien waar ze goed in zijn en ze kunnen oprecht plezier maken met de hele familie. De hele shoot is één grote belevenis met spelen, lachen, dansen en gek doen. Iedereen mag lekker zichzelf zijn en iedere lach is echt. En dat zie je terug op de foto’s!

Zowel oudere als jongere kinderen vinden deze shoot super leuk, gezellig en grappig. Kinderen vinden het heerlijk om op zo’n vrije manier op de foto te gaan en worden altijd helemaal enthousiast.

yvette vlaar

Werkwijze Beloved en Family Moments

Als je mij uitnodigt voor een Beloved of Family Moments fotoshoot bespreken we kort de samenstelling van jullie gezin en maken we een afspraak voor een datum en locatie.

Tijdens de fotoshoot dragen jullie kleding waar je je fijn in voelt, waar je jezelf in kunt zijn. Zeker voor kinderen is het belangrijk dat zij zichzelf kunnen zijn, hierdoor zijn zij meer ontspannen tijdens de shoot.

Na een korte kennismaking laat ik jullie lekker jullie gang gaan. Af en toe stel ik een vraag of geef ik iemand een opdrachtje. De fotoshoot zal hierdoor heel natuurlijk voelen en als vanzelf gaan. Voor kinderen is dat echt een pluspunt: ze hoeven niet geforceerd te staan lachen voor de foto. Wat een verademing!

Genieten van een geweldige middag

Van tevoren maken de vrouwen zich zorgen dat ze niet de looks van een fotomodel hebben en mannen roepen meteen dat ze niet zweverig of verliefd willen doen. En samen hopen ze dat de kinderen meewerken. Maar achteraf? Dan genieten ze samen van de geweldige middag waar nieuwe herinneringen zijn gemaakt. Ze kunnen niet wachten tot ze de foto’s hebben!

Na afloop van de fotoshoot ontvang je een professionele fotoserie met prachtige beelden. Ik zorg ervoor dat de foto’s op topkwaliteit fotopapier worden afgedrukt. Als je ook graag een album of wall-art wilt hebben kan ik dat ook verzorgen. Zo kun je nog meer genieten van de prachtige Beloved Moments of Family Moments fotoshoot.

Gemaakt om te koesteren en bewaard voor altijd.

Uiteraard kun je ook bij mij terecht voor een trouwreportage,
altijd vastgelegd op een spontane, ontspannen manier.