Je kunt pas kiezen als je de keuze kent

10 redenen voor een fotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Mijn naam is Yvette Vlaar, afscheidsfotograaf door heel Nederland.  

Met mijn uitvaartfotografie omarm ik jullie met mijn warmte. Het is niet alleen maar op het knopje drukken en foto’s maken. Ik voel jullie pure emotie en de liefde die ik dan zie, die leg ik vast. Ik fotografeer daarom volledig vanuit mijn “zijn”.

Om nog meer te weten te komen over het afscheid heb ik in 2021 de opleiding tot uitvaartleider afgerond bij GaandeweG Uitvaarteducatie. Ik weet nu ook wat er achter de schermen speelt. Het heeft mij geholpen mijn vak als afscheidsfotograaf nog beter uit te voeren. Vaak zijn we als team aan het werk om het afscheid voor nabestaanden zo mooi mogelijk te maken.

Als afscheidsfotograaf weet ik dat elke uitvaart uniek is. Net zoals elk persoon waar afscheid van genomen wordt uniek is. Natuurlijk is het loslaten van je allerliefste moeilijk en heel verdrietig, maar het is ook mooi. Daardoor is iedere uitvaart uniek. Er worden mooie rituelen uitgevoerd om het afscheid zo passend mogelijk te maken. We trekken het afscheid een jasje aan, precies pas, in de juiste maat, de goede kleur en met een zacht stofje.

Wat zou het fijn zijn als je dat kon vastleggen.

 

 

Yvette-vlaar-afscheidsfotografie

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.