Afscheidsfotografie is meer dan alleen op het knopje drukken

10 tips voor afscheidsfotografen

Zo gewoon als het is om een fotograaf bij je trouwdag te hebben, zo vreemd vinden mensen het vaak nog om een fotograaf bij je rouwdag te hebben. Het is slechts 1 letter verschil maar verschilt natuurlijk wel heel veel aan de beleving. Of toch niet….????

In dit magazine lees je:

  • 10 tips als je een afscheid mag fotograferen
  • Wat doe je wel en wat doe je niet
  • Welke lenzen worden er gebruikt
  • Hoe beweeg je je tijdens het afscheid
ebook cover 3d vierkant

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 tips voor afscheidsfotografen

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Mijn naam is Yvette Vlaar, afscheidsfotograaf door heel Nederland.  

Met mijn uitvaartfotografie omarm ik nabestaande met mijn warmte. Het is niet alleen maar op het knopje drukken en foto’s maken. Ik voel de pure emotie en de liefde die ik dan zie, die leg ik vast. Ik fotografeer daarom volledig vanuit mijn “zijn”.

Om nog meer te weten te komen over het afscheid heb ik in 2021 de opleiding tot uitvaartleider afgerond bij GaandeweG Uitvaarteducatie. Ik weet nu ook wat er achter de schermen speelt. Het heeft mij geholpen mijn vak als afscheidsfotograaf nog beter uit te voeren. Vaak zijn we als team aan het werk om het afscheid voor nabestaanden zo mooi mogelijk te maken.

Als afscheidsfotograaf weet ik dat elke uitvaart uniek is. Net zoals elk persoon waar afscheid van genomen wordt uniek is. Natuurlijk is het loslaten van je allerliefste moeilijk en heel verdrietig, maar het is ook mooi. Daardoor is iedere uitvaart uniek. Er worden mooie rituelen uitgevoerd om het afscheid zo passend mogelijk te maken. We trekken het afscheid een jasje aan, precies pas, in de juiste maat, de goede kleur en met een zacht stofje.

Wat zou het fijn zijn als je dat kon vastleggen.

 

 

Yvette-vlaar-afscheidsfotografie

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 tips voor afscheidsfotografen

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.