Afscheidsreportage | Goodbye Moments | Ross

afscheid

Lieve Ross,

Ruwe bolster, blanke pit. Als dat voor iemand van toepassing was dan is het wel voor jou.

Van kleins af aan wilde je rijden op alles dat wielen had. Jouw mama vertelde dat zij de school waarschijnlijk vaker heeft gezien dan jij en na vier jaar vmbo was het voor jou dan ook genoeg geweest. Op vakanties zocht je gewoon het dichtstbijzijnde boerenbedrijf op en vroeg of je een handje kon helpen. Stil zitten was niets voor jou. En die machtige truck bleef maar roepen. Zodra je mocht werd het groot rijbewijs gehaald en kon je kilometers maken.

Vrachtwagen als rouwauto

Jouw wagen was je alles maar toen kwam jouw ziekte. Eigenlijk wilde je daar helemaal niet aan en je hebt dan ook gevochten tot het einde. Het is gewoon niet eerlijk als je net 25 jaar bent en nog zoveel plannen hebt.

Dat jij zeer geliefd was bleek op de dag van jouw afscheid. Jouw kroeg was helemaal voor jou. Honderden vrienden, familie, kennissen en nog velen die jou kenden waren gekomen om op jou nog één keer het glas te heffen. Proost !!!!

Het was prachtig weer en het leek wel kermis. Iedereen stond buiten en de bitterballen gingen rond. Dit was wel zoals jij het graag zag, dit was jou afscheid. Geen saaie kerk of lange rij met handjes schudden maar een spetterende laatste groet.

Laatste rit

Ook jou laatste rit was indrukwekkend. Al die mensen vormden een erehaag voor jou en die was aardig lang. Speciaal voor jou was een stoet van vrachtwagens en trekkers geregeld. Zij begeleiden jou naar je laatste plekje. Dit was echt kippenvel.

Jou lijfspreuk stond achter op je truck en eigenlijk telt die voor iedereen.

“Het leven is te kort om te remmen. Geef gas en geniet!”   – Ross –

Goodbye Moments | Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid…

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

Yvette afscheid 001 Yvette afscheid 002 Yvette afscheid 003 Yvette afscheid 004 Yvette afscheid 004  Yvette afscheid 007  Yvette afscheid 009  Yvette afscheid 011  Yvette afscheid 013  Yvette afscheid 015

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter