Grote Kerk Schermerhorn | afscheidslocatie

De Grote Kerk Schermerhorn is een fantastische locatie als het gaat om het afscheid. Dat moest alleen nog een beetje gepromoot worden. We hebben een aantal mooie leverancier bereid gevonden om mee te werken en daardoor ontstond een prachtige fotoshoot.

Voor de kist hadden wij Capulus uitvaartkisten bereid gevonden om een mooie kist te leveren die wij mochten gebruiken. Deze werd natuurlijk aangekleed met een prachtig bloemstuk van Art & Flowers die ook voor de kleine details zorgde. Echt geweldig hoe deze aankleding al zoveel doet. Een mooi kleurig boeket kwam helemaal tot zijn recht bij de glas in lood ramen. Het zonnetje scheen er heerlijk in en gaf fantastische kleuren af.

Voor de finishing touch had Uitvaartbegeleiding Mara nog een aantal mooie spullen meegebracht, waaronder de wensboom. Zo werd het een heel speciaal geheel.

Ook kregen we nog even een mooie muzikale begeleiding van Fenna de Jong. Iedereen zat even met kippenvel te luisteren want dat klink in zo’n kerk toch wel heel speciaal.

Of u nu wel of niet gelovig bent, de magische sfeer in de Grote Kerk Schermerhorn biedt een troostrijke ambiance voor uw uitvaart. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeerplaatsen. Ruim 200 gasten kunnen zittend plaatsnemen. Een orgel en vleugel zijn aanwezig evenals professioneel beeld en geluid. De eventmanager van de kerk denkt met u mee en er is veel mogelijk.

Voor verdere informatie zie Grote Kerk Schermerhorn.

kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-001 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-002 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-003 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-004 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-005 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-006 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-007kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-009 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-010 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-011 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-012 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-013 kerk-uitvaart-schermerhorn-yvette-vlaar-013

 

 

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter