Afscheidsreportage | Goodbye Moments | Heiloo

Lieve Co,

Bij het inlopen van de Cultuurkoepel in Heiloo zie ik jouw mooie portret. Wat een stralende vrouw ben jij. Maar het zet me ook aan het denken. Een jaartje ouder dan ik met twee kinderen die even oud zijn als mijn oudste twee, zestien en veertien jaar.

Natuurlijk wilde jij er voor altijd voor ze zijn maar helaas stond het afgelopen half jaar in het teken van die akelige ziekte. Het leven kan dus zomaar een andere wending krijgen.

Een bloem

Iedereen was gevraagd om één bloem mee te nemen. Naast jou hadden ze wat vazen en emmers neergezet zodat je omringd werd met veel kleur. Dat er zoveel verschillende soorten, maten en kleuren waren heeft me gewoon verbaasd. Vanuit één bloem ontstond er een ware pracht aan bloemen.

Mooie verhalen bij afscheid

De complete Cultuurkoepel was gevuld met lieve familie, vrienden en kennissen. Jouw zus die zoveel lieve woorden over jou sprak dat ik ook even moest slikken. Met een mooie proost op jouw leven eindigde haar verhaal. Jouw passie voor jouw werk en drive om te leren. Het verhaal van jouw man, die toch aardig wat moeite moest doen om jou te veroveren. Met een lach en een traan werden er door alle sprekers zo veel momenten gedeeld dat ik een volledig beeld heb gekregen van jou en jouw leven.

Erehaag

Na de bijeenkomst in de Cultuurkoepel werd er buiten een erehaag voor je gevormd waarna jouw laatste rit begon. Samen met jouw lieve familie en vrienden werd je begeleid naar jouw laatste rustplaats. Iedereen vormde daar een mooie kring om jou heen en heeft afscheid van jou genomen. Goed dat je niet meer hoefde te vechten maar intens verdrietig dat je er niet meer bij bent.

Lieve Co, hou van boven af maar een oogje in het zeil maar ik weet zeker dat je samen met je lieve man een mooie basis hebt gegeven voor jouw kinderen. Daar zullen ze je altijd dankbaar voor zijn.

Goodbye Moments | Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid…

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter