Afscheidsreportage | Goodbye Moments | Afscheid van Koen

Lieve Koen,

Wat waren jouw papa en mama geschrokken toen ze zomaar het bericht kregen dat jij er niet meer was. Al heel lang woonde je op Leekerweide waar jouw begeleiders echt dol op jou waren. Een vrolijke, lieve jongen met een klein beetje praatjes. In het weekend kwam je altijd naar huis waar je samen met je ouders, broers en schoonzussen, neefjes en nichtje het altijd prima naar je zin had.

Opbaren thuis

Er heerste wat ziekte maar dat dit zo hard om zich heen greep had niemand verwacht. Thuis lag je nu op je eigen kamer en in de huiskamer maakte jouw neefjes en nichtje de mooiste tekeningen op de kist voor jou. Met stift werd er volop getekend en een handafdruk met verf was de volgende stap. Even een moment van ontlading volgde en dus zat jouw papa ook onder de verf. Niet alleen op zijn handen maar ook op zijn bolletje.

Rouwbus

De dag van het afscheid was zo mooi. De afscheidsbus kwam voorrijden en met zijn allen reden jullie naar Schagen. De afscheidsbus is zo fijn. Even nog lekker bij elkaar en niemand die ergens achteraan hoeft te rijden. Ook passeerde we Leekerweide en werd er nog een laatste keer een zwaai gegeven.

Crematorium Schagen

In Crematorium Schagen werd er prachtig gesproken en mooie liedjes gezongen. De medewerkers van Leekerweide hadden allen een afwasborstel voor je meegenomen want daar was je altijd lekker mee aan het spelen.

Het laatste afscheid viel zwaar. De vlinder mocht weer mee naar huis en zal voor altijd in hun hart zijn.

Lieve Koen, je was een kanjer.

Goodbye Moments | Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid…

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-001 Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-003  Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-003 Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-007 Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-003 Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-003 Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-009 Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-008    Yvette-uitvaartfotograaf-WestFriesland-Yardenhuis-Schagen-014

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter