Hailey | Lieve Engeltjes | Goodbye Moments

Lieve Hailey,

Wat waren jouw papa en mama intens verdrietig toen jouw hartje niet meer klopte na ruim 39 weken zwangerschap.
Je was zo gewenst en alles stond al voor je klaar.

Bevalling

De bevalling ging niet zo makkelijk en toen jullie eindelijk met z’n drietjes naar huis mochten, heb ik een aantal prachtige foto’s van alle lieve mensen om jou heen mogen maken.

Trots

Trots als een pauw hielden ze jou vast en op mijn vraag waarom jij nou Hailey ging heten was het antwoord; “dat was gewoon de eerste en mooiste naam die we konden bedenken.”
Ook jouw opa en oma’s omarmden jou met al hun liefde.

Afscheid nemen

Maar een aantal dagen later moesten ze jou toch echt loslaten. Wat waren er veel mensen gekomen om van jou afscheid te nemen. Hele lieve woorden van vrienden en familie en natuurlijk van jouw papa en mama. Mooie slideshows waren er gemaakt waarin we zagen hoe je gegroeid was in mama’s buik. En een kleine glimlach toen het filmpje werd getoond waarin jouw papa en mama bekend maakte of jij nou een jongetje of een meisje zou worden.

Lintenritueel

Van alle lieve familie had jij een lintje gekregen en hield jij die vast in je kleine handje. Om beurten knipte iedereen zijn eigen lintje een stukje korter. Een stukje bleef bij jou, de andere voor altijd bij hun.

Het definitieve afscheid viel jou papa en mama heel erg zwaar en het liefst hadden ze je nooit willen loslaten.

Toen ik na enkele weken het album kwam brengen, was daar een prachtige wand van foto’s van jou. Zo ben je er altijd bij en zit je voor eeuwig in hun hart.

Lieve Hailey, zorg van boven goed voor jouw papa en mama en kijk met een glimlach naar al die lieve mensen om hun heen.

Veel liefs,
Yvette

Goodbye Moments | Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid…

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-002 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-004 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-006 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-008 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-010 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-012 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-014 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-016 Afscheidsfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-018

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter