Samen met opa en oma op de foto

Opa-en-Oma-fotografie-001

De band met je opa en oma is heel belangrijk. Sommige komen 1x per jaar bij hun opa en oma en andere iedere week.

Maak van uitstel geen afstel

Deze twee kleindochters wilde heel graag met hun opa en oma op de foto. We hadden eigenlijk al een afspraak maar toen viel opa en zat er een scheurtje in zijn heup. Dat was even heel pijnlijk en ik zei nog “maak van uitstel geen afstel”. Gelukkig is dat ook niet gebeurd en een aantal maanden later konden we gelukkig de reportage door laten gaan.

Een feestje om op de foto te gaan

Eerst mochten opa en oma even met elkaar op de foto. Dat is natuurlijk even wennen als je daar zomaar staat en zo’n fotograaf gaat je allerlei dingen vragen. Het is niet “cheese “en kijk naar het vogeltje. Het is genieten en dat is zowel voor als achter de camera. De Moment Design techniek is daarvoor nog steeds fantastisch en ik ben nog steeds blij dat ik mij deze techniek zo eigen heb gemaakt dat het voor iedereen een feestje is om op de foto te gaan.

Dierbare herinneringen

Wat is het genieten om deze mensen op de foto te zetten. Oudere mensen hebben zoveel mooie ervaringen. Maar ook die band met hun kleinkinderen is uniek. Zo prachtig om te zien hoeveel liefde er voor elkaar is. Een dikke knuffel voor zowel opa als oma. Maar ook weten ze nu waarvoor hun kleinkinderen graag bij hun komen. Voor dat lekkere toetje wat oma zo goed kan maken of gewoon voor de vele verhalen die opa nog steeds met vele handgebaren kan vertellen. Ik vind dit soort reportages altijd zo gaaf om te doen. We weten niet wat er morgen gebeurt en juist het vastleggen van dit soort liefdevolle momenten zorgt voor dierbare herinneringen. Zorg dat je die foto hebt… voor nu maar ook zeker voor de toekomst.

Kijk voor nog meer liefdevolle foto’s bij Beloved Moments. en boek zo’n prachtige reportage. Wacht niet op mooi weer of die -/- 10 kilo. Het maakt niet uit. Zorg dat je herinneringen maakt en ik help je daar uiteraard graag bij.

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter