Uitvaart foto's

Uitvaart foto's als herinnering

Een uitvaart is een emotionele en moeilijke tijd voor iedereen die liefde had voor degene die is overleden. Het verlies van je dierbare is pijnlijk en het verwerkingsproces kan moeilijk en verwarrend zijn. Uitvaart foto's kunnen dan een waardevolle herinnering zijn aan de overledene en de uitvaartceremonie. Deze foto's helpen bij het verwerken van het verlies en bij het vasthouden aan de mooie en warme herinneringen aan de overledene.

 


Lieve Yvette,

Je hebt voor ons de meest waardevolle momenten vastgelegd op een heel natuurlijke, ongedwongen wijze. Zelfs onze puber, die nooit op de foto wil, heb je prachtig geportretteerd. Dat je ook foto's kwam maken op de dag voor het afscheid, toen Theo's kleinkinderen de kist oppimpten, hebben we zeer gewaardeerd. Het mooie album, dat je voor ons hebt gemaakt, zal ons zeker helpen bij de verwerking van het grote verlies. Mede door dit prachtige document zullen we Theo nooit vergeten. Hartelijk dank.
- Alies, kinderen en kleinkinderen -

Lees wat andere hebben ervaren bij een rouwfotograaf.


 

Wanneer wil je een uitvaartfotograaf

Uitvaart foto's worden gemaakt tijdens de gehele week. Vanaf het verzorgen en opbaren tot aan de afscheidsceremonie en alles wat daartussen ligt.  Maar juist het vastleggen van de verschillende elementen zorgt dat je het verhaal weer compleet hebt. Er moet al zoveel geregeld worden en je vergeet hoe bepaalde momenten zijn gelopen. Daarom is een professionele uitvaartfotograaf in te huren die voor jou dan weer een extra paar ogen is. Deze legt vast wat jij niet kunt meekrijgen. Die hele rij wachtende mensen bij een condoleance. Knuffels en kussen van vrienden en familie terwijl jij bij de overledene waakt

 

Foto’s uitvaart in de cloud

 

Foto's van een begrafenis zijn ook een waardevol aandenken zijn voor toekomstige generaties. Het is belangrijk om deze foto's op een veilige manier op te slaan, zodat ze niet verloren gaan. Dit kan door ze op te slaan op een harde schijf of door ze op te nemen in een fotoboek. Het is ook mogelijk om digitale foto's op te slaan in de cloud, zodat ze altijd beschikbaar zijn en niet verloren kunnen gaan. Uiteraard zorg ik ervoor dat er met zorg met jullie foto’s wordt omgegaan. Heb je zelf een USB ontvangen maak daar dan diverse kopietjes van en leg ze op verschillende plekken in en buiten je huis.

 

Delen van foto’s uitvaart

Het is belangrijk om te overwegen wat de overledene en de familie willen als het gaat om de afscheidsreportage. Sommigen vinden het bijvoorbeeld belangrijk om de afbeeldingen van de uitvaart te delen met anderen, terwijl anderen liever privacy willen hebben. De foto’s en de slideshow die ik aanlever zijn altijd beschermd met een wachtwoord en staan niet zomaar openbaar op het internet. Downloaden kan alleen met een speciale PINcode. Op deze manier kun je de linkjes wel delen met belangstellende of familie maar kunnen zij niet in het bezit komen van de slideshow of uitvaartfoto’s.

 

 

yvette vlaar

Laat je adviseren

In het algemeen zijn foto's uitvaart een waardevol aandenken aan de overledene en de uitvaartceremonie. Ze helpen bij het verwerken van het verlies en bij het vasthouden aan de herinneringen aan de overledene. Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke afbeeldingen van de uitvaart gemaakt worden en hoe jullie deze willen delen. Daarin kan een professionele uitvaartfotograaf jullie zeker mee helpen en adviseren.

Wil je meer informatie over foto's van een uitvaart? Neem gerust contact met mij op en ik beantwoord met liefde jullie vragen.

Afscheid is maatwerk en alles is mogelijk.

yvette vlaar

Prijzen foto's uitvaart

Meer prijzen kun je vinden bij de "Tarieven" waar ook de diverse pakketten beschreven staan. Of vraag het uitgebreide informatiemagazine aan via de contactpagina.

Alle foto’s op deze site zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.