Uitvaartfotografie Volendam

Lieve Monique,

Al 2 jaar was je ziek en wist je dat het einde een keer kwam. Jouw meiden werken beide in de zorg en werden attent gemaakt op een afscheidsfotograaf door een collega met ervaring. Wat fijn dat ze toen met mij contact opnamen. Zo kwam ik voor een uitvaart in Volendam.

Vrouwen van Sereen

Je kwam thuis uit het ziekenhuis maar je hebt het nog ruim 2 weken volgehouden. Toen lag je in de prachtige opbaarkamer van Sereen. Ik kwam even bij je langs en heb kennis gemaakt met je mooie gezin. Je kreeg nog een extra glossje op je lippen want daar hield je wel van. De condoleance was overweldigend. Zoveel lieve mensen die langs kwamen en een bloem meebrachten. De manden puilden helemaal uit. De dag van het afscheid werd je door de Vrouwen van Sereen uitgedragen door deze prachtige bloemenhaag.

Uitvaart Volendam 003

Lange stoet

We gingen weer even naar huis want daar begin jouw rit. In een lange stoet, want dat is gebruikelijk bij een uitvaart in Volendam, zijn we naar de kerk gelopen. Alle dagen daarvoor had het geplenst van de lucht maar nu was daar het zonnetje. Prachtig licht op meegenomen bloemen en lange schaduwen tussen de bomen door.

Uitvaart Volendam 009

In de kerk met een glimlach

Ook in de kerk krijg jij een plekje in het licht. Het zonnetje scheen precies op jou neer. Mooie, warme woorden die ook af en toe gevuld waren met humor, gaven een glimlach op de vele belangstellende. Een hand op de schouder of een handkus gaven jouw meiden steun. Jouw laatste reis kon beginnen. We hebben bij de kerk afscheid van je genomen. De bloemen kregen nog een mooi plekje op de begraafplaats en de koffie met cake stond klaar in de Jozef. En daar was dan ook weer de glimlach. Jouw leven werd gevierd want de mooie herinneringen die blijven.

Uitvaart Volendam 015

Goodbye Moments | Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid…

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter