Wereldlichtjesdag | 8 december 2019 | Spanbroek

Wereldlichtjesdag

Iedere 2e zondag van december is het Wereldlichtjesdag. Dit jaar was dat op zondag 8 december 2019 en werd er weer wereldwijd stil gestaan bij alle kinderen die niet meer bij ons zijn.

Op deze avond herinneren we hen door een kaarsje te branden, hun namen te noemen, te luisteren naar muziek en troostende woorden. In Spanbroek werd deze avond georganiseerd in het sfeervolle Kerkhuys door Ritueelbegeleiders Mia Koelemeijer, Yvonne Heddes, Karin van ’t Klooster en Daphne Scholtens.

Herinneringen overleden kind

De avond is voor een ieder die het verlies van een kind in zijn hart meedraagt: ouders, broers, zussen, familie en vrienden maar ook bijvoorbeeld oppasouders en hulpverleners, om zo samen het gemis te delen en de herinnering te koesteren. Iedereen die troost zoekt óf troost wil bieden was van harte welkom.

Als ervaringsdeskundige deed Carolien Ooteman haar verhaal. Zij verloor twee jaar geleden haar zoon op de leeftijd van 25 jaar.

Namen gezongen

Na alle mooie woorden en prachtige muziek van Trudy, Manon en Maartje werden alle namen gezongen. Daarbij mochten de geliefden dan een mooi herinneringsdoosje uitzoeken en hun kaarsje laten branden.

Na afloop was er een warme kop koffie.

 

Alle foto’s kunnen worden bekeken via:

https://yvettevlaarfotografie.pixieset.com/wereldlichtjesdag2019/

 

Goodbye Moments Afscheidsfotografie

Voor de laatste liefdevolle tastbare herinnering

Wereldlichtjesdag-Spanbroek-001 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-012 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-003 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-004 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-005 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-006 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-007 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-007 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-009 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-009 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-011 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-011 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-011 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-011 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-015 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-016 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-016 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-018 Wereldlichtjesdag-Spanbroek-019

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter