Afscheidsreportage | Goodbye Moments | Albert

Lieve Albert,

Wat moest jij toch veel lieve mensen loslaten op deze reis. Jouw drie kinderen hadden al enkele jaren daarvoor afscheid moeten nemen van hun moeder. En jouw huidige vrouw en dochter lieten jou nu ook los.

Doordat het verlies al eens om het hoekje was komen kijken vonden zij het nu belangrijk om jouw afscheid vast te laten leggen door een fotograaf. En dankzij een lieve aanbeveling van een collega die die dag niet kon ben ik in Marknesse aangekomen.

Thuis

Wat een warm welkom in jullie fijne huis. Alle familie was bijeengekomen om dat laatste stukje afscheid met elkaar te beleven. Nog even die laatste kus en aanraking. Op een oude tractor met platte wagen werd jij naar de kerk gereden. Een lange stoet volgende wat een indrukwekkend geheeld was. Zo mooi, zo rustig en zo warm.

Kerk

Na een drukke condoleance vulde de kerk zich ook snel. Zo veel mensen die nog even kwamen om jou de laatste eer te bewijzen. Lieve en mooie woorden werden er gesproken. Jouw naam werd bijgeschreven en een klein steentje werd in het herinneringshoekje geplaatst door jouw dochter.

Stoet

Wat volgende was een hele lange stoet door het dorp. Jij voorop met de tractor. En zo liepen we langzaam naar de begraafplaats. Iedereen kreeg nog even de kans om een laatste groet te brengen en als laatste nam jouw gezin afscheid.

Als er zoveel mensen om je heen staan moet dat wel steun gaan geven aan iedereen die jij achterlaat. Zij zullen ook jouw gezin de support geven die ze nodig hebben. Niet alleen nu maar ook volgende week, volgende maand, volgend jaar en alle jaren die nog gaan komen.

Goodbye Moments | Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
Nergens vind je zoveel liefde als op een afscheid…

De foto’s en de tekst zijn met toestemming van de nabestaanden geplaatst. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto.Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-001 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-002 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-003 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-004 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-005 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-006 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-007Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-008 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-009 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-010 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-011 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-012 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-013 Yvette-Vlaar-afscheidsfotografie-Flevoland-014

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter