Lieve kleine engel | Herinneringen maken | Den Haag

Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-006

Afgelopen week was ik bij een lieve kleine engel. Dit mooie kleine meisje kwam op de wereld met 24 weekjes. Na een onzekere periode van 6 weken moesten haar papa en mama haar toch laten gaan. Haar kleine longetjes konden het niet aan en wilden niet groeien.

Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-001

Reistijd

Omdat in deze tijd ook diverse stichtingen stilstaan en niet meer in het ziekenhuis kunnen fotograferen, ben ik direct de volgende dag bij hun thuis geweest. Gelukkig is het nu heel rustig op de weg en een rit waar ik bijna twee uur over zou doen in de ochtendspits deed ik nu in de normale tijd van ruim een uurtje.

Kusje en knuffels – stil geboren

Wat was ze mooi… zo’n ieniemienie mensje met alles erop en eraan. In een mooi wiegje helemaal alleen voor haar stond ze in de huiskamer te pronken. Samen met haar papa en mama hebben we mooie foto’s gemaakt. Gekust en geknuffeld. Ook hier natuurlijk met de gepaste afstand. Dat is in het begin echt opletten dat ik niet even mijn arm uitsteek om een troostend gebaar te maken. Een kleine aanraking dat het goed is zo. Nu blijven we praten en vraag ik waarom ze haar juist deze naam hebben gegeven en of er al trekjes in haar gezicht zitten die ze herkennen van hem of van haar. Soms is er stilte en dat is ook prima. Samen maken we herinneringen want juist die zijn belangrijk.

Pakketje

Thuis gekomen ben ik direct aan de slag gegaan. Het is fijn als ze deze kleine herinneringen snel kunnen delen, zeker in deze tijd. De volgende dag al zijn de linkjes naar de slideshow en online gallery verstuurd. Ook doe ik direct een mooi pakketje op de post. Een klein doosje met de USB en een aantal afdrukken. Zo hebben ze direct iets tastbaars om vast te houden, om te koesteren.

Herinneringen maken engelenkindje

Het is zo belangrijk om herinneringen te maken. Nu was het voor een klein meisje maar deze zijn belangrijk voor iedereen. In dagen zoals deze vervagen beelden soms en dus kunnen foto’s zorgen voor een tastbare herinnering.

Afscheidsfotografie is het vastleggen van de liefde…

Kan ik iets voor je betekenen in deze tijd…je mag me altijd bellen (06 423 19 621) of mailen (info@goodbyemoments.nl)

Goodbye Moments Afscheidsfotografie | Lieve Engeltjes

Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-002
Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-003
Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-004
Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-004
Uitvaartfotograaf-kinderuitvaart-babyuitvaart-006

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter