Module 3 Opleiding Documentair Afscheidsfotograaf

⭐️💖Module 3 – Opleiding Documentair Afscheidsfotograaf⭐️💖 PR & Marketing

De derde module van de Opleiding. Ik kan niet beter verwoorden hoe het is geweest dan deze review van een van mijn cursisten:
⭐️⭐️⭐️⭐️
“Het derde blok van de opleiding voor documentair afscheidsfotograaf zit erop. Deze dag stond in het teken van P&R en Marketing. Ik ben de opleiding gestart omdat liefdevolle portretten en waardevolle reportages wil maken. Maar voor mij was het een voorwaarde dat tijdens de opleiding ook aandacht zou zijn voor dit onderwerp zodat ik tools zou hebben om mijn bedrijf succesvol te maken.

PR & Marketing: boeiend hoor, maar vooral voor de professionals, het was nooit iets waar ik sterk ik ben. Juist omdat ik zo graag de kern van leven en liefde voor elkaar koester.

Toch raakte ik al heel snel geboeid door het onderwerp. Aan het eind van de lange opleidingsdag was ik werkelijk bekaf en was ik helemaal vol van dingen waar ik nooit enthousiast over was.

Het resultaat is dat ik de volgende ochtend direct een paar keuzes heb gemaakt uit de vele tips en ben gestart met het bepalen van mijn doelgroep, mijn doelen en mijn strategie. Nooit gedacht ik deze termen ooit zou opschrijven met zoveel enthousiasme.

Ik ga aan de komende weken hiermee aan de slag! Het respectvol vastleggen van liefdevolle herinneringen en verbinding en het ontzorgen van iedereen die betrokken is daarbij is mijn doel. Ook deze opleidingsdag heeft mij geholpen mijn weg te vinden. Ik ben erg benieuwd naar de volgende, dan wordt de camera weer uit de tas gehaald.

– Jolanda –

⭐️⭐️⭐️⭐️
Als gastspreker hadden we vandaag Michelle Schouten van Online Groeien. Zij vertelde ons alles over online marketing. Zij is gespecialiseerd in Facebook advertenties en wij hebben samen al een paar mooie resultaten mogen bereiken.
⭐️⭐️⭐️⭐️

Wil je meer weten opleiding afscheidsfotograaf

Opleiding-uitvaartfotograaf-workshop-001 Opleiding-uitvaartfotograaf-workshop-002 Opleiding-uitvaartfotograaf-workshop-003

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter