Module 5 Opleiding Documentair Afscheidsfotograaf

Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-013

⭐️💖Module 5 – Opleiding Documentair Afscheidsfotograaf⭐️💖 Presentatie

⭐️⭐️⭐️⭐️
Na vijf maanden hard werken was daar dan het einde van de opleiding. In de ochtend hebben we nog ons best gedaan om alles tot in de puntjes te herhalen. Je merkt dat sommige dingen weer wat zijn weggezakt en door herhaling en het stellen van vragen kom je tot het beste resultaat.

Module 1 over documentaire fotografie hebben we natuurlijk de meeste kilometers gemaakt en dat resultaat mag er zijn. Hoe ik het verschil zie in de eerste foto’s die zijn gemaakt en de resultaten die nu worden ingeleverd. Echt fantastisch. Iedereen gaf ook aan dat je anders gaat kijken…. YES missie geslaagd.

Module 2 alles over het afscheid. Ook nu hebben we het hele proces nog een keertje doorgelopen. Vanaf het eerste telefoontje tot aan het leveren van je beelden of album. Wat gebeurd er eigenlijk allemaal. De hele lijn nogmaals uitgeschreven zodat iedereen een beetje houvast heeft.

Module 3 PR + marketing. Het meeste gebeurt in je hoofd en we moeten altijd uitgaan van onze kernwaarden. Je kunt iets niet NEP doen. Niet iets doen waar je niet achter staat. Voor de een voelt het goed om een ebook te maken en voor de andere een mooie flyer. Doe wat bij je past en zorg voor online en offline activiteiten.

Module 4 was mindset en Moment Design. Ook de Moment Design was zo bijzonder. Je hebt nu het beste gekregen van de portretfotografie en de documentaire fotografie. Daarbij zit het allemaal tussen je oren. Zorg dat je de juiste mindset houdt, dan kun je alles doen en worden wat je maar wilt.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Na een late lunch gaf iedereen in de middag zijn presentatie. En dat was in de breedste zin van het woord. Het maakte niet uit wat je ging presenteren als het maar over jezelf ging. De projecten die je al had gedaan of juist je allereerste uitvaart die je hebt gefotografeerd. Wat heb ik prachtige dingen gehoord.
Alleen Jolanda kon er niet live bij zijn. Door migraine was zij geveld. Maar door Skype en beeldscherm delen heeft ze toch alles kunnen volgen maar nu vanuit haar eigen woonkamer.

En toen…de certificaat uitreiking. Wat hebben ze het verdiend. Echt super hard gewerkt. De vaart erin houden en de opdrachten maken. In gezinnen en bedrijven fotograferen. Foto’s inleveren en alle reviews bekijken. Vaak tussen de gewone werkzaamheden door. MEGA TROTS ben ik op deze groep cursisten. Jullie hebben het dik verdient.

Ik hoop dat jullie snel een mooie uitvaart mogen vastleggen want dat jullie het kunnen staat als een paal boven water.

⭐️⭐️⭐️⭐️
Is deze opleiding ook iets voor jou? Wil je meer weten kijk dan op de website:
https://goodbyemoments.nl/opleiding-afscheidsfotograaf/

Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-001 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-002 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-003 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-004 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-004 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-004 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-007 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-007Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-007 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-007 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-011 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-012 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-013 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-013 Cursus-workshop-opleiding-uitvaartfotografie-afscheidsfotografie-013

 

Deel dit blog op Social Media

10 redenen voor een uitvaartfotograaf bij het afscheid

De dagen vanaf het moment van overlijden tot de dagen na de begrafenis of crematie gaan snel voorbij, vaak beleef je deze in een roes en ga je op de automatische piloot. Er moet zoveel geregeld worden om een zo mooi mogelijk afscheid te realiseren. Dat doe je, en dat kun je, maar hierdoor beleef je niet alle momenten heel bewust en dat is zonde.

In dit magazine lees je:

  • 10 redenen voor afscheidsfoto's
  • Wat als je geen gebruik maakt van afscheidsfotografie?
  • Hoe foto's helpen bij het rouwproces
  • Waarom de blijvende herinnering aan het afscheid zo helend is
e-boek_waarom-wil-je-afscheidsfotos

Vraag het gratis informatie magazine aan met de 10 redenen voor uitvaartfoto's

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Laat een reactie achter